Testimonials

Annemie en Rolf- Michael- Bren

" Goeiedag NRJ Solutions,


Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie voortreffelijk concept. Ik was er eerst een beetje bang voor, omwille van de prijs, maar ben nu helemaal overtuigd. Je weet ook, ik zei het nog, wij zijn maar gewone mensen, kassierster en een fabrieksarbeider, voor ons is dat ons spaargeld.


Ik bijna 50 ,ik dacht Annemieke wat ga je nu toch doen? Maar, echt, ben kei-content! Het is gewoon altijd aangenaam warm en mijn warm water ook, want daar hoort ge ook veel verhalen over! Nu is het zomer en hebben we hem lager ingesteld, op 20,5, vandaag een Belgisch rotdagje met maar 15 graden, maar wij staan lekker comfortabel op, zonder eerst onze pellet kachel te moeten aansteken… Wat ik ook heel plezant vindt , is dat ik niet meer rekening moet houden met ons dag -en nachttarief, gewoon opzetten die was of de afwasmachine, droogkas, niet bij stilstaan…Nu kan ik echt mijn huishouden doen, gelijk het mij uitkomt! Ook als het warm is , is het juist zoals jullie zeiden, dan springt hij ook niet op, behalve kort voor het warm water. Wij hebben inderdaad met Luminus geregeld dat we alleen de netkosten nog moeten betalen, ik denk dan  FREEDOM ! Ge ziet, mijne man was eerst verkocht, maar ik ben ook helemaal gewonnen. Ook de plaatsing van de panelen en de pomp was kei-ok!


Gij zijt nog blijven zitten voor zeker te zijn dat de pomp begon te warmen en het was toen een koude maartdag. s ‘Anderdaags s ‘morgens direct bellen, dat je zeker was dat het lekker warm was en ons water ook. Jij hebt zo de voorbije maanden geregeld efkens kort gebeld altijd, voor te vragen of alles nog ok was en dat we het ander direct moesten zeggen. Chapeau, ken geen één firma  en man , heb ik al verbouwd, ik heb een huis van 1932, dus ge kunt u al inbeelden! ( dat was een krot!) Maar er is  geen één firma die zo betrokken is met zijn klanten. Nu efkens voor ander mensen die dit moesten lezen: De garanties! Iwan zorgt ervoor dat ge altijd, ook al moest er iet gebeuren, dat gij gewoon altijd naar de technieker service na verkoop kunt bellen en zij zoeken het uit, niet gelijk mijne buurman, 2 jaar geleden zonnepanelen keiveel laten steken en die is nu al failliet. Daar staat ge dan, hé? Ook op de omvormers, meer als de rest garantie, wij zelfs keilang, maar dat was een actie op de beurs. "

Rita en Luc Bruyndonckx-Desmecht

" Beste NRJ Solutions,


In onze nieuwe woonst, die wij in de zomer van 2015 aankochten, werd er elektrisch verwarmd. Dat was een dure aangelegenheid en toen de regering over de « Turteltaks »  begon, zochten wij naar een alternatief. We beslisten uiteindelijk om anders te gaan verwarmen.
Bleef ons nu een geschikte leverancier te vinden. Wij gingen dus verder op zoek naar professionele raad en bijhorende offertes.


Via een zoektocht op internet kwamen we bij de firma NRJ Solutions terecht, verdeler van Panasonic en installateur van o.a. zonnepanelen en warmtepompen.
Wij kregen het bezoek van NRJ Solutions die geduldig – hij bleef maar liefst vier uur – al onze vragen beantwoordden en onze bedenkingen counterde. Naarmate we meer van het systeem begrepen, geraakten we overtuigd om onze accu-radiatoren te vervangen door radiatoren die door een warmtepomp (lucht/water) opgewarmd worden. Door de uitleg van de team beseften we al gauw dat we een interessante investering deden mochten we ook voor zonnepanelen kiezen. Vermits ons dak groot genoeg was om tot 10 000 kwh te produceren, was er ook de mogelijkheid om een zonneboiler te plaatsen. Dat alles zou ons ongevoelig maken voor stijgende elektriciteitskosten en ons een zekere autonomie garanderen. Zonne-energie is bovendien een hernieuwbare bron en milieuvriendelijker dan andere mogelijkheden.


We twijfelden eerst nog een tijdje, zagen nieuwe vragen opduiken, maar steeds stond de team voor ons gereed. Hij keek op geen uur, geen inspanning was hem teveel en hij reageerde steeds onmiddellijk. Belangrijk om weten is dat de heer Abdi goed luisterde naar wat wij wilden en zocht naar de beste oplossing voor wat wij wensten.
De onderhandelingen mondden uiteindelijk uit in de ondertekening van een opdracht voor plaatsing van zonnepanelen, radiatoren met warmtepomp (lucht/water) en zonneboiler. Het plaatje klopte helemaal, we voelden ons goed bij onze beslissing om toekomstgericht met energie om te gaan.


De uitvoering van de werken verliep stipt zoals gepland en voorzien bij de bestelling. De werkmannen werkten goed door en leverden alles netjes af. Telkens werd er geborsteld en werd het huis schoon achtergelaten.
Wat ons ook aangenaam verraste, is dat de heer Abdi tijdens de werken heel dikwijls ter plaatse was: dagelijks bij de aanvang van de werken, de verdere opvolging ervan, bij besprekingen van kleine aanpassingen.
Wanneer nodig was NRJ Solutions aanwezig of was hij onmiddellijk bereikbaar.
Bovendien mochten wij rekenen op een deskundige bijstand voor allerlei verplichte aangiftes en aanvragen voor subsidies en premies. De dienst na verkoop verliep ook vlot. Toen bijvoorbeeld na onze verhuis de zonneboiler moest opgestart worden, stond de heer Abdi weer paraat. Toen er een klein mankement bleek te zijn, werd dat ook direct opgelost.


Voor een belangrijke investering is het belangrijk om op zijn leverancier te kunnen rekenen, om in vertrouwen te kunnen werken.
En dat was voor ons het geval. "

Domi en Paul uit Booischot

" Beste NRJ Solutions,


Heel graag wens ik mijn ervaring te delen met toekomstige klanten over te aankoop van een warmtepomp en zonnepanelen. Het is voor mij de tweede warmtepomp wegens verhuis. 


Sinds het begin was ik overtuigd in het systeem wegens volgende redenen:
– economisch aspect: je maakt van de energiekost ( elektriciteit, gas of mazout) een investering.
– meerwaarde voor het huis: hierdoor verhoogt je EPC waarde dus de waarde van je huis
– comfort: geen kopzorgen meer over uw verbruik, steeds overal lekker warm
– service: vanaf de aankoop tot gebruik, staat de firma klaar om je te helpen, paraat wanneer je vragen hebt, steeds eerlijk! Klanten die twijfelen, advies of eens willen komen kijken zijn steeds welkom! "

Fannie

uit Berendrecht

" Beste NRJ Solutions,


Wij hadden in het begin een pellet kachel als verwarming maar elke dag een zak pellets 4€ en als ze per ongeluk leeg was dan was het koud als je s’ morgens beneden kwam.


Petroleumvuurtjes hebben we ook gehad omdat mijn man het beu was met de pellets maar met de petroleum was het dan nog erger plus ik betaalde per maand 265€ aan elektriciteit en nog de petroleum als verwarming zat ik al snel aan 365€ per maand en dat voor met petroleum te stinken?! nee dat kon gewoon niet er moest iets anders zijn.


Wij hadden de keuze ofwel een gasinstallatie aan te leggen met gasbrander voor warm water en chauffages maar dat telde ook al naar de 10000€ en dan moesten we maandelijks de gas en elektriciteit ook nog bijtellen zaten we op een 5 jaarlijkse afbetaling van  269€ per maand voor de installatie en dan per maand nog eens 150€ aan gas en elektriciteit dat is ook al 420€ per maand en dit 5 jaar lang! en dan nog de vraag of de prijzen van gas en elektriciteit nog meer gaan stijgen? gewoonweg schandalig van die energiemaatschappijen!
toen Zijn mijn ouders zonnepanelen gaan leggen en ook chauffages op warmtepomp en warmwaterboiler al het verbruik wordt gehaald door de zonnepanelen dus ben ik hierdoor ook geïnteresseerd geraakt.


Heb ook een afspraak gemaakt voor langs te komen en na het gesprek wist ik wat ik wou beslissen.

Ook dankzij de verkoper die mij aanraadde mijn hypotheek te laten herzien was een geweldige beslissing! ik heb nu  “gratis” zonnepanelen en binnen 10 jaar krijg ik nog meer terug
Ik ben zeer tevreden met mijn beslissing en de service is ook tip top in orde. "