Beste NRJ Solutions

Wij hadden in het begin een pellet kachel als verwarming maar elke dag een zak pellets 4€ en als ze per ongeluk leeg was dan was het koud als je s’ morgens beneden kwam. Petroleumvuurtjes hebben we ook gehad omdat mijn man het beu was met de pellets maar met de petroleum was het dan nog erger plus ik betaalde per maand 265€ aan elektriciteit en nog de petroleum als verwarming zat ik al snel aan 365€ per maand en dat voor met petroleum te stinken?! nee dat kon gewoon niet er moest iets anders zijn.

wij hadden de keuze ofwel een gasinstallatie aan te leggen met gasbrander voor warm water en chauffages maar dat telde ook al naar de 10000€ en dan moesten we maandelijks de gas en elektriciteit ook nog bijtellen zaten we op een 5 jaarlijkse afbetaling van  269€ per maand voor de installatie en dan per maand nog eens 150€ aan gas en elektriciteit dat is ook al 420€ per maand en dit 5 jaar lang! en dan nog de vraag of de prijzen van gas en elektriciteit nog meer gaan stijgen? gewoonweg schandalig van die energiemaatschappijen!

toen Zijn mijn ouders zonnepanelen gaan leggen en ook chauffages op warmtepomp en warmwaterboiler al het verbruik wordt gehaald door de zonnepanelen dus ben ik hierdoor ook geïnteresseerd geraakt. heb ook een afspraak gemaakt voor langs te komen en na het gesprek wist ik wat ik wou beslissen. Ook dankzij de verkoper die mij aanraadde mijn hypotheek te laten herzien was een geweldige beslissing! ik heb nu  “gratis” zonnepanelen en binnen 10 jaar krijg ik nog meer terug

Ik ben zeer tevreden met mijn beslissing en de service is ook tip top in orde.

Mvg Fannie

 

 

 

 

 

Lees Meer…

Fannie