WIE ZIJN WIJ?

Ons Bedrijf

Onze missie is het helpen van onze klanten een huis te bekomen met een nul energieverbruik. Sinds 2011 zijn wij actief en bezeten door de hoge energieprijzen! U ook?

Allicht wel, en laat staan de CO2 die elk gezin elk jaar de natuur in strooit! Minstens 10 TON CO2 per gezin en er zijn zelfs gezinnen die jaarlijks tot 30 TON VERVUILEN!

We vechten tegen de prijsstijgingen die nooit zullen ophouden en wij zijn zeer trots om in woningen, vuile stinkende mazoutketel en gevaarlijke gasketel te verwijderen. Sinds 2011 hebben we ongeveer een 344 “nul-energie-verbruikwoningen” op onze teller. Zonnepanelen gecombineerd met een warmtepomp en ventilatie van hoge kwaliteit en een hoge duurzaamheid, is het recept dat vertrouwd werkt. Hier hebben we echt het gevoel onze klanten geholpen te hebben en hebben we zowat 4500 TON CO2 uitgespaard en zo maar even 6000 bomen geplant!

Verder op onze referentielijst een aantal van onze klanten aan het woord. Onze klanten zijn steeds bereid U in te lichtten of te ontvangen om u te steunen een stap in de juiste richting te zetten. Blijven twijfelen of U het zal doen of niet, brengt u geen stap verder hoe langer U wacht, hoe meer geld u verprutst aan dure en vuile energie.

Dit is de reden waarom NRJ-SOLUTIONS BVBA IN SAMENWERKING MET “HET PANASONIC PROJECT TEAM” u de oplossingen brengt met een uitstekende project en een gegarandeerde 24H/7D service:

Produceer uw ‘eigen’ energie, niet afhankelijk meer zijn van energieleveranciers die goochelen met contracten van 1, 2 of 3 jaar, en U dwingen om elk jaar van leverancier te veranderen; elk jaar weer omdat U geen zicht hebt op uw factuur of verbruik, het brengt niets op!

NRJ-SOLUTIONS EN HET “PANASONIC PROJECT TEAM” kunnen U helpen, STOP aan de facturen waar niemand de cijfers nog van begrijpt en laat ons samenwerken aan een groenere planeet!

Wat staat U te doen?

Neem contact  op met ons en wij zullen het U GRATIS uitleggen hoe we te werk gaan zonder enige verplichting.

ONS TEAM : “ HET PANASONIC PROJECT TEAM” bestaat uit specialisten op het gebied van groene energie.

Wij hebben onze eigen gediplomeerde werknemers, verspreid over heel het land om het werk te perfectioneren.

6 Professionele bedienden en 4 installatieploegen staan tot uw dienst.

Ook voor grote projecten, staan onze ingenieurs en installateurs klaar om U te dienen.

Activiteiten

  • Zonne-energie
  • Warmtepompen
  • Airco-en ventilatie
  • Renovatiewerken
  • Verwarming en Sanitaire zonneboilers
  • Vloerverwarming
  • Badkamerrenovaties
  • Electriciteitswerken

INFORMATIE

Hier kan U informatie en nieuws vinden over groene energie, zonnepanelen en verschillende andere groene technieken en initiatieven.

ECOLOGIE

Door te investeren in groene stroom kan U helpen onze planeet te behouden en leefbaar te maken. Wat een Gezin jaarlijks minimum aan CO2 minder kan uitstoten, volgens ons concept “neutrale woning”, bedraagd ongeveer 10 TON !!

ONS GEZAMENLIJK DOEL

Zijn eigen groene energie opwekken zonder extra financiële inspanningen en niet meer afhankelijk zijn van een energieleverancier. Het gebaar voor de planeet wordt onmiddellijk beloond in uw portemonnee! Denk eraan U ademt deze lucht ook in!

Van een energieverbruik van € 150 per maand, hebt U de geschikte woning om van uw maandelijkse kost een investering te maken.

 

Zonne-energie

Zonne-energie is gratis, dus waarom er niet van genieten?

Hoe werkt het? Wat zijn de prestaties en voordelen van zonnepanelen? Hoe lang werken ze?

Kan ik ze overal installeren? Welke investeringen zijn nodig? is er belasting verschuldigd? Zijn er nog subsidies?

Zonnepaneel-installaties, hoe werken deze?

Hernieuwbare energie is in volle expansie in Europa, met name in België, fotovoltaïsche zonne-energie is één van de belangrijkste. Veel Industriële sites maken gebruik  van deze energiebron. De fotovoltaïsche installaties kunnen verschillen,  afhankelijk van gebieden waar deze worden uitgerust de ontwikkeling van deze kan eenvoudig en zeer winstgevend zijn.

Fotovoltaïsche zonnepanelen

Zij zijn het die de basis vormen van alles. Vervaardigd uit Silicium en halfgeleidend, vangen zij de stralen van de zon op. Deze zullen in serie de elektronen stimuleren in de zonnepanelen, en deze wekken de energie op die vervolgens op verschillende manieren kan worden opgeslagen en verzonden worden daar waar nodig, afhankelijk van de gekozen weg.

Hoe werkt een zonnepaneel installatie

Verschillende installaties van zonnepanelen bestaan als standalone of autonome installaties die worden gebruikt in geïsoleerde plaatsen omdat alleen de zon de elektriciteit kan leveren, wegens gebrek aan een netwerk. De energie van de zonnepanelen wordt opgeslagen in batterijen en deze regelen en  verspreiden energie door een zonne-regulator. Het nadeel van deze installatie is: om bvb een heel huis te verwarmen, moeten de batterijen continue energie kunnen doorsturen. Daarom is het  gebruik van batterijen op geïsoleerde plaatsen enkel nuttig als het anders niet kan om deze batterijen te kunnen gebruiken in gezinswoningen, blijft de prijs / investering nog wat onhaalbaar.

Eén ieder zijn zonnepanelen

Of u nu een particulier of een professional bent, zal de keuze van de zonnepanelen afhangen van uw wensen en soms ook de plaats waar u ze wenst te installeren (autonoom of niet). Aarzel dan niet om NRJ-SOLUTIONS BVBA een vrijblijvende offerte en/of advies te vragen. Zij zullen u adviseren over de kwalitatieve en financiële oplossing van uw toekomstige installatie.

Evolutie in de Zonnepanelen markt

Net als alle andere Europese landen, is in België de fotovoltaïsche markt verder gegroeid vanaf 2001. Tegenwoordig is de markt in de zonne-energie, vooral in Brussel, in volle expansie. Dankzij de financiële steun van de staat, zijn de faciliteiten verbeterd. Het bereiken van het aanzienlijk stijgend percentage, van het aantal woningen aangedreven door deze vorm van energie, is een succes!

OVERHEID / NETBEHEERDER PREMIES

Geniet van de renovatie-subsidies  voor zij die hun woning op gebied van energie willen optimaliseren. Zowel voor nieuwbouw als verbouwing kunnen wij voor U een EPB of EPC bereking maken, Wij zorgen voor alles van calculatie tot opstart.

Er zijn nog genoeg subsidies te verkrijgen, bekijk de lijst met premies per regio; te verkrijgen via het gemeentebestuur of op de website van de Vlaamse Overheid / Brussels of Waals-gewest

De overheid stimuleert groene energie. Dankzij de verschillende federale en regionale premies, is de terugverdientijd van de installatie in de Brusselse regio 4 jaar. Ter vergelijking, duurt het 5 jaar in Wallonië en 8 jaar in Vlaanderen.

TE ONTHOUDEN => een te hoge energierekening? de oplossingen om te besparen: Zonnepanelen, Zonneboilers, Warmtepompen, Premies en groenstroomcertificaten:

Daar de voorschriften van premies vaak wijzigen, is het beter om de website van de verschillende instanties te raadplegen.

Links per regio:

Vlaanderen: www.vreg.be

Brussel: www.bruxelles-renouvelable.be

Wallonië: www.cwape.be

 

Warmtepompen

Wat is een warmtepomp? Wat is de functie? Wat zijn de verschillende types? Hoe te installeren? Wat is de prestatie? Wat zijn de voor- en nadelen?

Lucht-water warmtepomp: hoe het werkt?

De warmtepomp is een verwarmingsmodus die calorieën onttrekt uit een bestaande koude omgeving, en deze overdraagt in de woning. Dit principe geldt voor de warmtepomp lucht-water die de calorieën in de lucht verandert in warmte en deze door compressie het water doet verwarmen en vervolgens doet verspreiden in het verwarmingssysteem.

De lucht-water warmtepomp is een geothermisch systeem dat gebruik maakt van de warmte uit de buitenlucht om deze te transformeren in warm water.

Deze omzetting wordt mogelijk gemaakt door het koelgas.  Achtereenvolgens ontstaat een overgang van vloeibare toestand naar een gasvormige toestand. Het koelgas zal de energie uit de buitenlucht continu in het water van het centrale verwarmingssysteem sturen.

NIEUWE EXCLUSIEVE reeks van Panasonic AQUAREA T-CAP lucht-water Panasonic Aquarea creëert, INOVEERT EN BLIJFT INOVEREN EN ZORGT ERVOOR DAT HET BESTE VAN HET BESTE IN UW WONING WORDT GEPLAATST

De hele T-CAp productlijn is ontworpen om in extreem koude gebieden te worden
toegepast bij vloerverwarming, laagtemperatuurradiatoren of zelfs
ventilatorconvectorverwarming. Dit assortiment kan ook worden verbonden met een
set zonnepanelen om het rendement te verhogen en de invloed op het ecosysteem
te minimaliseren. Tot slot is het mogelijk een thermostaat aan te sluiten om de
verwarming of koeling nog beter te kunnen beheersen en regelen.
· T-CAP betekent Total Capacity (totale capaciteit). Deze productlijn is in staat om
de nominale capaciteit te behouden, zelfs bij -25 °C, zonder hulp van elektrische
bijverwarming.
· Hoge verwarmingscapaciteit zelfs bij een lage omgevingstemperatuur.
· Behoudt een capaciteit van 16 kW tot aan een buitentemperatuur van -25°C
. Veel nieuwe functies toegevoegd: Autostand, vakantiestand, energieverbruikdisplay.

Het beste rendement in vergelijking met andere efficiënte verwarmingssystemen
Panasonic warmtepompen hebben een maximale COP van 5,02 bij +7 °C en
dat maakt hen veel efficiënter dan elektrische verwarming of ketels die
worden gestookt met fossiele brandstoffen of gas.
VRAAG DE BEREKENING VAN DE PRESTATIE VAN EEN WARMTEPOMP IN UW WONING AAN BIJ ONS “ PANASONIC PROJECT TEAM” ZO BENT U ZEKER EN STAAN WIJ GARANT VOOR DE OPTIMALE FUNCTIONERING VAN UW INSTALLATIE°